Sjezd MHJ – 14. 3. 2015

15.03.2015 11:45

V sobotu 14. března 2015 se do Lidového domu v Žabčicích sjelo 70 delegátů a řada dalších zástupců z hasičských sborů či čestných hostů na V. řádný sjezd Moravské hasičské jednoty. Této slavnostní události se účastnilo také šest hasičů z Hrušek – jako delegáti nebo čestní hosté. Mimo pravidelných bodů zasedání bylo schváleno nové znění stanov. Proběhla také volba prezidia a členů revizní komise.

 

Pozici prezidenta MHJ obhájil Zdeněk Milan (Zastávka). Náměstkem prezidenta MHJ se stal Dušan Spáčil (Vojkovice) a Michal Velan (Šlapanice). Bylo zvoleno i osm dalších členů prezidia a tříčlenná revizní komise. V prezidiu bude v dalším volebním období pracovat také zástupce HS Hrušky Lenka Štěpánková.

 

V závěru sjezdu udělil prezident MHJ za účasti hejtmana Jihomoravského kraje řády a jiná vyznamenání či ocenění. Hasiči z Hrušek byli mezi nimi:

Miloš Křivinka – Řád prezidenta MHJ – I. Stupeň

Lenka Štěpánková – Řád prezidenta MHJ – I. Stupeň

 

Bronzovou medaili z rukou hejtmana Jihomoravského kraje převzala Jiřina Křivinková, a to za dlouholetou a obětavou práci při zajištění úkolů požární ochrany v rámci Jihomoravského kraje.


Foto zde.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.