Přebor MHJ v požárním sportu v kategorii mladí hasiči – 10. 6. 2017

12.06.2017 19:18

Přebor Moravské hasičské jednoty v požárním sportu v kategorii mladí hasiči proběhl v sobotu 10. června 2017 v prostorách Sportovního areálu VUT Brno pod Palackého vrchem. Na přebor postoupila družstva mladých hasičů ze čtyř okresů, celkem to bylo 37 týmů v kategoriích přípravka, mladší žáci a starší žáci. Soutěžilo se v těchto disciplínách: 60 m s překážkami – jednotlivci, štafeta 4 x 60 m s překážkami, požární útok s vodou a dobrovolně se mohli mladí hasiči zapojit do uzlové štafety.

 

Počáteční déšť byl důvodem pro zrušení kladiny v soutěži jednotlivců právě z bezpečnostních důvodů. Počasí se kolem poledne umoudřilo, a tak se štafety rozběhly již v kompletní podobě. Požární útoky sice lehce komplikoval slabší vítr, který srážel vodu u terčů, ale závodníci si i s tímto drobným omezením poradili.

 

Soutěžící doprovázeli vedoucí, řidiči, rodiče a kamarádi. Kromě technické čety pro přípravu a přesun překážek se o zdárný průběh závodů starali další organizační pracovníci, včetně těch, kteří zajistili stravu a nápoje.

 

Hrušky reprezentovaly dva týmy:

  • starší žáci
  • mladší žáci

 

Foto zde.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.