Firedance 2019

27.04.2019 19:14

Během zimních měsíců se členové oddílu mladých hasičů věnovali nácviku tanců, aby se mohli zúčastnit soutěže Firedance. Letošní tréninky začaly již před koncem roku a určitě se to vyplatilo. Taneční úroveň se rok od roku zvyšuje a zejména děvčata mají už některé tance „zažité“. I letos si připravené volné tance vyzkoušely některé páry formou předpremiéry v rámci večerní ostatkové zábavy.

V sobotu 16. března 2019 vyrazilo 5 dvojic s doprovodem (vedoucí, rodiče, kadeřnice a maskérky) do Žabčic. Konkurence byla i letos velká, nicméně mladí hasiči – možná spíše hasičky – vydaly maximum. Odborná porota to měla velmi těžké, protože skvěle už tančí všichni. Nějaký bod navíc mohl získat pár v originálním kostýmu nebo díky velmi dobře zvolené hudbě. Samozřejmostí je i výraz při tanci a ten mohl přinést také nějaký bod navíc. Soutěžní disciplíny byly následující:

  • Mladší žáci: džajv, valčík a volný tanec (Radka Blatná a Kristýna Štefanová, Denisa Halouzková a Eva Pohludková)
  • Starší žáci: charleston, valčík, volný tanec (Dominik Cenek a Bára Šindlerová, Nikola Bubeníčková a Nikola Blatná, Jeanette Trnková a Sabina Burianová).

Všichni tanečníci si odvezli věcné ceny a dojmy z krásného odpoledne.

 

Foto zde.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.